De Schakel, Barendrecht Mei 2007

Dinsdag 15 mei hield cbs "De Hoeksteen" haar jaarlijkse sportdag bij atletiekvereniging "Energie" op Sportpark de Bongerd.
De kinderen van groep 1 en 2 volgden een uitgezet spellencircuit.
Kinderen van de groepen 3 t/m 8 waren actief met een sportprogramma dat bestond uit tien verschillende atletiekonderdelen
Na afloop van de zonnige sportdag bleken de kinderen nog volop gemotiveerd om rondjes over de atletiekbaan te rennen, om daarmee geld te verdienen voor de bouw van een waterput in het plaatsje VUME (Ghana).
Het hele schooljaar zijn de kinderen van "De Hoeksteen" al op vele manieren bezig om hiervoor geld in te zamelen.
Gezien het enthousiasme tijdens deze sponsorloop komt het eindbedrag in zicht dat de Stichting Afrikaad nodig heeft voor de bouw van één waterput